Search found 135 matches

by glenharvy
Sun Jan 28, 2018 9:38 pm
Forum: Plug-In Development
Topic: C# .NET plugin fails when dragging it to an IA script
Replies: 14
Views: 5671

Re: C# .NET plugin fails when dragging it to an IA script

In my case the entries in the registry were incorrect.
by glenharvy
Mon Jan 22, 2018 4:54 pm
Forum: Technical Support
Topic: Initial messages not localized
Replies: 1
Views: 242

Re: Initial messages not localized

Follow the instructions in the help file under "Localizing Shared Messages".

In help click on search 'Localization' and it will be in the top of the results pane.
by glenharvy
Sat Jan 20, 2018 10:29 pm
Forum: Plug-In Development
Topic: DotNetPlugin called on unInstall?
Replies: 0
Views: 240

DotNetPlugin called on unInstall?

Hi, I'm trying to run my DotNetBridge on un-install but get the following error message: Unable to load plug-in library. Please rebuild your project and make sure all required plug-ins are installed. Action skipped --------------------------- OK --------------------------- The plugin works well when...
by glenharvy
Fri Jan 05, 2018 6:33 pm
Forum: Plug-In Development
Topic: .Net Plugin enhancement request
Replies: 0
Views: 248

.Net Plugin enhancement request

Hi,

The current version does not support CLR runtimes above 3.5 notwithstanding the instructions contained within the .ini files.

Can this be enhanced to include runtimes of 4 and greater.

Thank you.

Glen.
by glenharvy
Fri Jan 05, 2018 6:21 pm
Forum: Technical Support
Topic: Dotnet plugin frameworks supported.
Replies: 4
Views: 2239

Re: Dotnet plugin frameworks supported.

Dear bokkie, let me do a test ... I will be back as soon as possible. Regards I have spent over a week :cry: trying to get the .Net Bridge working and have discovered that the answer to this question is .... As at this date, the .Net Bridge will not work with a runtime greater than 3.5 . :o Glen.
by glenharvy
Wed Jan 03, 2018 8:58 pm
Forum: Plug-In Development
Topic: C# .NET plugin fails when dragging it to an IA script
Replies: 14
Views: 5671

Re: C# .NET plugin fails when dragging it to an IA script

This would imply that either: a. IA is not calling the Runtime bridge dll, or, b, the Runtime bridge dll is not calling the plug-in. The bridge dlls are those that were provided by the X3 (20.11Update) .Net Plugin Wizard. Any thoughts? I now have the same issue - well almost. Can you be more precis...
by glenharvy
Wed Jan 03, 2018 8:43 pm
Forum: Plug-In Development
Topic: .NetBridge works in debug but not runtime
Replies: 1
Views: 171

.NetBridge works in debug but not runtime

Hi, I have created my .NetBridge project with a lot of help and guidance from examples and threads posted by bokkie and others. The issue I have come up against is that the bridge works fine in debug mode via the IA UI however when I change it to release and run it standalone, the bridge doesn't eve...
by glenharvy
Mon Jan 01, 2018 12:11 am
Forum: Plug-In Development
Topic: Help File - DesignTimeEdit
Replies: 0
Views: 225

Help File - DesignTimeEdit

Can you please update the help to include the bool displayDialog parameter. :(
by glenharvy
Sat Dec 30, 2017 11:15 pm
Forum: Plug-In Development
Topic: Net Bridge plugin Sample available
Replies: 3
Views: 7077

Re: Net Bridge plugin Sample available

Can you please advise the new location to download this sample.

Thank you. :D
by glenharvy
Fri Dec 22, 2017 12:02 am
Forum: Technical Support
Topic: X7 Release notes
Replies: 2
Views: 330

X7 Release notes

Hi,

Where can I view a list of changes etc for X7 :?:

Thanks,

Glen.
by glenharvy
Wed Dec 13, 2017 5:06 pm
Forum: Technical Support
Topic: On Un install I'm left with new directory named ~0
Replies: 1
Views: 205

Re: On Un install I'm left with new directory named ~0

:(

Is this an issue unique to me or has someone else discovered this problem? :roll:
by glenharvy
Thu Dec 07, 2017 1:30 am
Forum: Technical Support
Topic: On Un install I'm left with new directory named ~0
Replies: 1
Views: 205

On Un install I'm left with new directory named ~0

I'm using the NATIVE_ENGINE only and on uninstall I'm left with directories named ~0 or ~1 or ~2 in the ProgramData directory: The directories: tilde1.png and their contents: tilde2.png These directories are not removed after re-boot. Can you please advise why they exist and/or how I can avoid them....
by glenharvy
Thu Nov 23, 2017 7:29 pm
Forum: Technical Support
Topic: Compress 7zip Archive error #1006
Replies: 6
Views: 1111

Re: Compress 7zip Archive error #1006

Hi, I can't figure out how exactly I should change the engine. I presume that I need to achieve this by renaming interop\mia.lib to say interop\mia.bak and replacing it with the mia.lib file located at one level up. I presume I can create simple dos commands to do this automatically in a Pre-Build e...

Go to advanced search