Appdata files going to admin's appdata instead of standard user

Got a problem you cannot solve? Try here.
frank may
Posts: 3
Joined: Fri Sep 21, 2018 2:28 pm

Appdata files going to admin's appdata instead of standard user

Postby frank may » Mon Sep 24, 2018 2:17 pm

Hello,

I have built an installation with the UAC setting of "Always Elevate (require administrator). My installation puts data files in the $MYAPPDATA$ folder. When a standard user that is not a local administrator runs the installation they are prompted to enter an administrator username and password as expected to be able to proceed. Unfortunately the installation puts the files from $MYAPPDATA$ into the adminstrator's appdata folder and not the original standard user's appdata folder. Consequently when the standard user runs the program it fails because it is looking for these data files in their appdata folder and they are not there.

What must be done so that even when the standard user starts the installer and gets an administrator to enter their credentials, the data files can be placed in the standard user's appdata folder?

Thanks

Frank

SteveDude
Posts: 250
Joined: Wed Apr 11, 2007 6:07 pm

Re: Appdata files going to admin's appdata instead of standard user

Postby SteveDude » Fri Nov 09, 2018 1:53 am

What are you using to populate the $MYAPPDATA$ variable?


Get Folder Location System->Application Data Directory and/or Get Common Folder System->Application Data Directory should return the actual path as long as you don't have Get for all users checked.


Return to “Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 24 guests