Reboot and Login

Got a problem you cannot solve? Try here.
tofutim
Posts: 176
Joined: Thu Mar 01, 2012 1:16 pm

Reboot and Login

Postby tofutim » Tue Apr 10, 2012 3:05 pm

Hi, I'm looking to reboot after installation, but I'm not sure where to find this. Is this a scripting only feature?

(Sorry, this post maybe should go to technical support.)

FrancescoT
Site Admin
Posts: 4849
Joined: Sun Aug 22, 2010 4:28 am

Re: Reboot and Login

Postby FrancescoT » Wed Apr 11, 2012 7:50 am

Dear User,

use "Reboot Computer" command in your script to force reboot when you want.

Regards
Francesco Toscano
InstallAware Software Support

White Papers (HowTos) - http://www.installaware.com/publication ... papers.htm
Publications - http://www.installaware.com/publications-review.htm
InstallAware Help -F1 anywhere in the InstallAware IDE

tofutim
Posts: 176
Joined: Thu Mar 01, 2012 1:16 pm

Re: Reboot and Login

Postby tofutim » Tue May 29, 2012 1:14 pm

What's the difference between:

Reboot and Login
Reboot and Resume
Reboot Computer

It seems that Reboot and Resume just restarts the installer after reboot - which then causes an infinite loop. I have some files which require browsers to be restarted. The cleanest way seems to be to just force a reboot, but I would like the Run option to appear after the reboot finishes.

FrancescoT
Site Admin
Posts: 4849
Joined: Sun Aug 22, 2010 4:28 am

Re: Reboot and Login

Postby FrancescoT » Wed May 30, 2012 7:46 am

Dear User,

Reboot will reboot the target system, after safely exiting the installation.

Reboot and Resume will reboot the target system, after safely exiting the installation. It will then restart the installation from the beginning.
With this command the installation will restart before the Windows shell and other startup programs have been loaded.

Reboot and Login will reboot the target system, after safely exiting the installation. It will then restart the installation from the beginning.
With this command the installation will restart after the Windows shell and other startup programs have been loaded.

Generally "Reboot and Resume" & "Reboot and Login" are used just after prerequisites installation and in this case, a restart of installation is required.

NOTE. This toppic has been moved to technical support forum.
Regards
Francesco Toscano
InstallAware Software Support

White Papers (HowTos) - http://www.installaware.com/publication ... papers.htm
Publications - http://www.installaware.com/publications-review.htm
InstallAware Help -F1 anywhere in the InstallAware IDE


Return to “Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests