X4 EVAL Plugin Problem?

Interested in developing new plug-ins? Got one to share? Post here!
QooScho
Posts: 152
Joined: Fri Apr 15, 2011 1:02 am

X4 EVAL Plugin Problem?

Postby QooScho » Mon Jul 04, 2016 7:46 am

Hello,

I have switched my MSI code from IA17 to X4. There is a line with Eval Plugin to check if a software is installed or not.
This works fine with IA17.

Eval NOGSWINFILE = $GSWINFILE32$="NOTFOUND" and $GSWINFILE64$="NOTFOUND"

But now after build with X4 and executing the new setup I receive this error:

Invalid syntax: ""NOTFOUND"=""NOTFOUND"" and ""=""NOTFOUND""

See attached screenshots for details:
Is there a problem with Eval and X4?

best regards
Hans
Attachments
eval_MSI.jpg
eval_MSI.jpg (24.37 KiB) Viewed 1853 times
eval_syntax.jpg
eval_syntax.jpg (8.04 KiB) Viewed 1853 times

FrancescoT
Site Admin
Posts: 4852
Joined: Sun Aug 22, 2010 4:28 am

Re: X4 EVAL Plugin Problem?

Postby FrancescoT » Mon Jul 04, 2016 12:09 pm

Dear Hans,

I don't believe this is an InstallAware plugin ... you should contact the developer directly.

Regards

PLEASE NOTE!
This topic has been moved to the more appropriate "Plug-In Development" forum.
Francesco Toscano
InstallAware Software Support

White Papers (HowTos) - http://www.installaware.com/publication ... papers.htm
Publications - http://www.installaware.com/publications-review.htm
InstallAware Help -F1 anywhere in the InstallAware IDE

QooScho
Posts: 152
Joined: Fri Apr 15, 2011 1:02 am

Re: X4 EVAL Plugin Problem?

Postby QooScho » Tue Jul 05, 2016 9:35 am

Dear Francesco
I thought the Camelot Installaware Plugins are offical plugins?

I found this old link:

viewtopic.php?t=81

regards
Hans

FrancescoT
Site Admin
Posts: 4852
Joined: Sun Aug 22, 2010 4:28 am

Re: X4 EVAL Plugin Problem?

Postby FrancescoT » Tue Jul 05, 2016 11:11 am

Dear Hans,

that one is an old plugin released by a third party vendor. Honestly I do not know if they have ever made an updated version of it.
Very probably that plugin version doesn't support latest IA versions.

You should contact them directly.

Regards
Francesco Toscano
InstallAware Software Support

White Papers (HowTos) - http://www.installaware.com/publication ... papers.htm
Publications - http://www.installaware.com/publications-review.htm
InstallAware Help -F1 anywhere in the InstallAware IDE

QooScho
Posts: 152
Joined: Fri Apr 15, 2011 1:02 am

Re: X4 EVAL Plugin Problem?

Postby QooScho » Wed Jul 06, 2016 2:22 am

Dear Francesco
I have contacted Camelot but have not received an answer yet.

Other question:
How can you do such a Expression without the Eval Plugin
If(Variable1 = "") and (variable2 = "") ?

In installaware there is no "AND" operator.

best regards
Hans

FrancescoT
Site Admin
Posts: 4852
Joined: Sun Aug 22, 2010 4:28 am

Re: X4 EVAL Plugin Problem?

Postby FrancescoT » Wed Jul 06, 2016 12:28 pm

Dear Hans,

you may use the "Evaluate Expression" command.

Regards
Francesco Toscano
InstallAware Software Support

White Papers (HowTos) - http://www.installaware.com/publication ... papers.htm
Publications - http://www.installaware.com/publications-review.htm
InstallAware Help -F1 anywhere in the InstallAware IDE


Return to “Plug-In Development”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest