Command Line Run

Post specialized setup scripts you have created here.
ofatcats
Posts: 10
Joined: Wed Apr 08, 2009 1:26 pm

Command Line Run

Postby ofatcats » Thu Apr 16, 2009 7:52 pm

I'd like to run this command from the command line:

Net localgroup Administrator myuser /add

How do I do that from the installer?

I tried Run Program with a blank in the Run Program: area, and the entire command in the command line parameters box.

It doesn't work...

bokkie
Posts: 767
Joined: Sun Feb 08, 2009 6:30 am

Re: Command Line Run

Postby bokkie » Fri Apr 17, 2009 6:24 am

ofatcats wrote:I'd like to run this command from the command line:

Net localgroup Administrator myuser /add

How do I do that from the installer?

I tried Run Program with a blank in the Run Program: area, and the entire command in the command line parameters box.

It doesn't work...


O Fattest of Felines,

Thinking aloud, have you tried Net in the program area and localgroup Administrator myuser /add in the parameters box? I can't be certain but perhaps a blank program name suppresses any command getting launched by IA?
Peter. Smartly dressed, he still resembles an unmade bed.
InstallAware MVP

ofatcats
Posts: 10
Joined: Wed Apr 08, 2009 1:26 pm

Yes, sorry...

Postby ofatcats » Fri Apr 17, 2009 7:21 am

I figured it out shortly after this post.

Thanks...


Return to “Sample Scripts”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests